Biografie

Geboren en getogen in Den Haag, Nederland.. Je zal de naam vast wel hier of daar hebben gehoord maar inmiddels ga je niet meer om hem heen kunnen: DJ Don James! Wat begon als een hobby waar zijn passie lag is pas vanaf 2012(!!) abnormaal hard gegroeid tot de vorming van een DJ die met grote snelheid naam heeft gemaakt in de Club scene.

Don James heeft in de twee jaar waarin hij professioneel bezig is met draaien al op diverse grote locaties door heel het land gestaan om de mensen kennis te laten maken met zijn energieke en diverse manier van draaien. Er valt geen label te plakken op Don James, zijn eclectic (allround) stijl van draaien is veel te divers om in één of enkele woorden omschreven te worden. Wel kunnen we zijn stijl typeren als een grote mengelmoes van de beste nieuwe muziek in diverse genres als bijvoorbeeld Hiphop, R&B, Dancehall, AFRO, House en nog veel meer.

Er zijn grote dingen op komst voor deze DJ. Zijn eerste buitenlandse boekingen heeft hij inmiddels al achter de rug en heeft hij ook gestaan op Mysteryland! Maar ook in de toekomst staan er weer mooie buitenlandse boekingen en de grootste venues van Nederland op zijn agenda.

Don heeft qua producties de alom bekende So F*cking Amazing mixtape uitgebracht en staat inmiddels ook bekend als het brein achter de handgemaakte The Don mixtapes die goed beluisterd worden door heel Nederland. Verder is Don James inmiddels ook met zijn eerste eigen producties naar buiten gekomen welke door veel DJs gesupport worden!

Kortom, Don James is op weg om een gevestigde naam te worden in de Nederlandse/buitenlandse scene. Zorg dat je hem blijft volgen want er komt nog veel meer moois aan!